Nieuws

Wijziging bestuurlijke afvaardiging Surplus Zorg

dinsdag 2 juli 2019

Met ingang van 1 juli jl. wordt Surplus Zorg binnen WestWest bestuurlijk vertegenwoordigd door de heer A. Maranus. Dit in verband met het vertrek van de heer Verbaal.

Bravis ziekenhuis kiest voor locatie Bulkenaar in gemeente Roosendaal

dinsdag 16 april 2019

De raad van bestuur van het Bravis ziekenhuis heeft vandaag de voorgenomen locatie voor de nieuwbouw bekendgemaakt.

Wiekendael in Roosendaal krijgt aparte afdeling voor patiënten met hersenletsel

maandag 18 maart 2019

Zorgorganisatie Groenhuysen begint vanaf 1 april een aparte afdeling voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel op regionaal behandelcentrum Wiekendael in Roosendaal.

Symposium Burgers & Bytes: prikkelt en smaakt naar meer

woensdag 23 januari 2019

ROOSENDAAL – Zorg- en welzijnspartijen in West-Brabant kunnen mogelijk baanbrekend werk verrichten door samen een systeem te ontwikkelen, waarmee patiëntgegevens eenvoudig, maar ook compleet, kunnen worden gedeeld. Tijdens het symposium Burgers & Bytes, dat netwerkorganisatie WestWest in het kader van de eHealthweek organiseerde, werden de geesten rijp gemaakt.

TWB gaat door met innoveren van wijkverpleging

maandag 14 januari 2019

Wijkverpleging ondersteunt mensen bij het zo lang en verantwoord mogelijk thuis te laten wonen. Hierbij werken (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, begeleiders en huishoudelijke hulpen nauw samen. De wijkverpleegkundige vervult hierbij een centrale rol, doordat zij vanaf 2015 (weer) zelf is gaan indiceren.